A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ТЕОРЕТИКО ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Дата: 19.11.2018 08:19
Кількість переглядів: 4

Кажуть, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Саме під таким гаслом 13 листопада 2018 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 було проведено теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної інтелектуальної особистості за Концепцією Нової української школи».

Інтегровані уроки української мови презентували Бутрій Алла Володимирівна та Овечко Ірина Богданівна.

Відповідно до мети, поставленої перед вчителями, було відвідано інтегровані уроки української мови у 3-му та 1-му класах. Впевнено та професійно Ірина Богданівна демонструвала інтерактивні технології, методи та прийоми вже такого знайомого, звичного, традиційного уроку. Нею було створено атмосферу доброзичливості, взаєморозуміння, співпраці учителя та учнів.

Новітні підходи до інтеграції відповідно до Концепції НУШ присутнім пощастило побачити на уроці у Алли Володимирівни. Відверті, винахідливі першокласники, ще такі маленькі, але вже справжні учні, зачарували досвідчених вчителів своїм умінням працювати у парі, групі, давати інтерв’ю, театралізувати.

Бурхливі оплески маленьким акторам, слова вдячності вчителям  та захоплення бажанням рухатися вперед –  це підтвердження їхньої високої педагогічної майстерності, креативного мислення, професійного зростання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень