A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

МАЙСТЕР-КЛАС «УПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ»

Дата: 19.11.2018 08:33
Кількість переглядів: 4

Ми часто чуємо слово «талант», не задумуючись, що входить до цього поняття. Це дар від Бога, щось отримане у спадок, щось набуте у процесі життя. Але талант, як іскорка, може згаснути, не розгорівшись, якщо не прикласти величезних зусиль для його горіння. І прикладом того, як потрібно користуватися безцінним даром і ділитися ним з іншими, є проведений вчителем початкових класів Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Головач Маргаритою Василівною майстер-клас з теми «Нова українська школа: упровадження технології розвитку критичного мислення в роботу вчителя початкових класів».

    Уявна подорож, у яку запросила присутніх Маргарита Василівна, виявилась напрочуд захоплюючою, цікавою, незабутньою. Познайомившись із теоретичними засадами технології критичного мислення, учасники семінару долучились до практичної діяльності: описували тістечка і себе, намагалися передбачити події, які розгортатимуться у невідомих мультфільмах та казках, складали інтелект-карту на запропоновану тему, працювали із кубиком Блума, створювали дивовижну історію пригод, які з’являлися із чарівної торбинки, читали із зупинками і передбаченням, дискутували, брали інтерв’ю.

    Незабутні враження, бажання застосувати набутий новий досвід у практику педагогічної діяльності – відмінний результат роботи талановитого майстра своєї справи – Головач М.В.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень