A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Дата: 19.11.2018 08:42
Кількість переглядів: 6

15 листопада 2018 року на базі Дубенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» було проведено перше засідання Школи педагогічної майстерності «Творча лабораторія вчителя Нової української школи» з теми «Реалізація змістових ліній на уроках математично-природничого циклу для формування в учнів здібностей застосовувати знання у реальних життєвих ситуаціях».

Показовий урок у 4-В класі провела вчитель Коханюк Оксана Миколаївна. Талановитий  педагог продемонструвала як легко можна інтегрувати природознавство  з літературним читанням, основами здоров’я, курсом «Я у світі» та трудовим навчанням.

Учасникам семінару було цікаво спостерігати як діти разом із вчителем створювали інтелект-карту «Населення Землі», досліджували чому не вся планета заселена, зобразили діаграму чисельності населення на Землі. Під час уроку до учнів на зв’язок по скайпу вийшли китайські школярики та мешканці жаркої Африки. Про все нове, щойно досліджене і таке цікаве діти поділилися у  особистих «Щоденниках вражень».

Роботу засідання продовжила керівник Школи педагогічної майстерності, вчитель Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Давидюк Валентина Володимирівна. Майстер-клас з теми «Інтеграція освітнього процесу як чинник розвитку креативної інтелектуальної особистості» дозволив учасникам ще раз наочно побачити реалізацію програмних змістових ліній через інтеграцію навчальних предметів початкової школи.

Практичний блок був насичений інтерактивними вправами. Слухачі майстер-класу аналізували почуте і побачене, складали казки та розповіді за словами-маркерами, працювали в групах, у парах, а також змогли відчути себе в ролі учнів.

Учасники семінару щиро вдячні адміністрації закладу за теплий і дружній прийом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень