A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ВЧИТЕЛІ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МІСТА НАВЧАЛИСЯ ПРАЦЮВАТИ ПО-НОВОМУ

Дата: 11.06.2019 08:47
Кількість переглядів: 4

З 27 травня по 7 червня 2019 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 було проведено тренінги підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які навчатимуть першокласників за програмами Нової української школи у 2020-2021 навчальному році.

Щоранку тренінгові заняття розпочиналися з ранкового кола, під час якого педагоги мали можливість практично відчути позитив від створення доброзичливої атмосфери, налаштування на подальшу працю.

Вчителі ознайомилися з метою освітніх галузей Державного стандарту початкової освіти, з Базовим навчальним планом, змістом Типових освітніх програм, із особливостями організації ефективного і безпечного освітнього середовища, з основними шляхами співпраці з батьками, методикою роботи з LEGO, особливостями організації інклюзивної освіти.

Як учні, в процесі гри, виконуючи різні завдання, вчителі обговорювали, презентували свої думки. Кожен розкривався по-особливому і у різних ситуаціях проявляв себе. Жартували, сперечалися, радилися, отримавши від процесу пізнання море задоволення.

Дякуємо тренеру НУШ Давидюк В.В., учителю Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, за чудово проведений час з користю та позитивом.

Дякуємо всім за активну участь і цінність ваших думок.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень