A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВИХОВАТЕЛІВ ГПД

Дата: 26.02.2018 09:13
Кількість переглядів: 10

20 лютого у Дубенському навчально-виховному комплексі «школа-гімназія» було проведено семінар-практикум вихователів ГПД з теми: «Організація проектної діяльності в групі продовженого дня».

Досвідом роботи з впровадження проектних технологій в освітній процес поділилася Станіславчик О.В. Вона запросила усіх учасників семінару на майстер-клас із запропонованої теми. Вчителька презентувала можливості та перспективи проектної діяльності, акцентувала увагу, що саме ця технологія одна з найперспективніших складових освітнього процесу, оскільки створює умови для творчого саморозвитку та самореалізації учнів, а також сприяє формуванню ключових компетентностей у молодших школярів. Педагог ознайомила учасників семінару із технологією виготовлення лепбука, наочно продемонструвала, як дана технологія сприяє розвитку творчих здібностей учнів, уможливлює розумове навантаження дітей чергувати з творчим.

З теоретичними засадами проектних технологій та з досвідом їх використання вихователями груп продовженого дня у закладах освіти міста познайомила Марценюк Н.Г.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень