A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ПРОВЕДЕНО ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ ДЛЯ ДУБЕНСЬКИХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Дата: 27.04.2018 09:51
Кількість переглядів: 8

20 квітня в актовій залі військової частини А1519 м.Дубно практичними психологами закладів освіти Наталією Провальчук, Іриною Кундеус та Наталією Ковригіною проведено психологічний практикум для військовослужбовців.
Наталія Провальчук детально проаналізувала і відзначила значне психологічне навантаження, яке переживають військовослужбовці при виконанні своїх службових обов’язків, особливо в зоні АТО. Психолог детально зупинилась на такому складному психологічному явищі, як посттравматичний синдром і як з ним справлятись. Наголошено, що важливо не закриватися у собі, а звертатися за допомогою до фахівців та близьких людей. Також військовослужбовцям та їхнім керівникам важливо бути уважними і вчасно виявляти колег, які потребують психологічної підтримки.
Наталія Ковригіна надала консультацію з питання, як зберегти своє емоційне здоров’я. Відзначено, що нехтування і недбале ставлення до свого внутрішнього світу часто приводить до важких депресій і в ще гірших випадках - суїцидів.
Ірина Кундеус продемонструвала практичні вправи, які допомагають відновити фізичний і психологічний потенціал людини.
Зустріч психологів і військовослужбовців була корисною обом сторонам. Відтак подібні заходи будуть проводитись і в майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень