A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Автомоделісти СЮТ – призери відкритих обласних змагань з автомодельного спорту

Дата: 20.03.2018 10:03
Кількість переглядів: 16

У наш час формування особистості, здатної реалізувати себе у житті,  неможливе без впливу технічної творчості. Тому у вихованні майбутніх конструкторів, інженерів велике значення мають технічні гуртки, серед яких важливе місце займають гуртки технічного моделювання й конструювання моделей автомобілів. Адже автотрасовий моделізм – це не тільки один із видів технічної творчості школярів, спрямований на створення моделей автомобілів, а й один із наймасовіших і найзахоплюючих видів спорту, шлях до оволодіння базовими знаннями автомобільної техніки.

Днями на базі Рівненської школи №18 відбулись обласні змагання з автотрасового моделювання. Свою майстерність приїхали випробувати учні з усіх куточків області. Організатори змагань основною метою вбачали виявити кращих учнів, які засвоїли технологічні прийоми, уміння і навички у проектуванні, виготовленні та запуску трасових моделей автомобілів.

          Команда вихованців Дубенської міської станції юних техніків під керівництвом Сергія Богдана, яка захищала честь нашого міста, виступила успішно. Юні автомобілісти Герасимюк Назар та Бондарєв В’ячеслав стали призерами змагань та були нагороджені Грамотами управління освіти Рівненської обласної державної адміністрації.

         Вітаємо наших вихованців та бажаємо нових досягнень у автотрасовому спорті!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень