A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Досягнення школярів міста у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2018-2019 навчальному році

Дата: 25.03.2019 10:24
Кількість переглядів: 10

          В народі кажуть, що талант – це Божа іскра, дарована людині для того, щоб зробити світ кращим, щоб «горіти» світлом творчості та запалювати інших. А ще всім нам відомий вислів «Великий талант вимагає великої працьовитості».

         Саме такими є учні у закладах загальної середньої освіти, які своєю працею, наполегливістю  піднімають не лише престиж навчальних закладів, а й  прославляють  наше місто. З року в рік скарбничка перемог  юних обдарувань поповнюється. Так і в цьому навчальному році  маємо переможців та призерів у ІІІ (обласному) етапі  Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів.

            Із 70 учнів  закладів загальної середньої освіти міста 37 вибороли призові місця (І – 7, ІІ – 11, ІІІ – 19).

         Вершиною успіху  є те, що серед 37 призерів 7 школярів здобули почесні перші місця. Це троє учнів із Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№5 з поглибленим вивченням іноземних мов: Шевченко Олександр, учень 9 класу (біологія, вчитель Стадійчук О.С.),  Гаврилюк Ярослав, учень 11 класу (географія, вчитель Клигіна В.І.),  Кулаков Богдан, учень 9 класу (трудове навчання, вчитель Ляхович В.Х.); двоє учнів із Дубенської гімназії №2: Гордіюк Віталій, учень 11 класу, та Квасова Любов, учениця 10 класу (інформаційні технології, вчитель Антонів Т.В.). Учениця 9 класу Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.№6  Годжал Юлія виборола І місце з української мови та літератури (вчитель Собчук К.Є.), а учениця Дубенського НВК «школа-гімназія» Мошкун Галина стала переможцем з економіки (вчитель Шароватова Т. М.).

       Вітаємо усіх  переможців та призерів олімпіад, а також  дякуємо педагогам, які їх  готували. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати нових вершин не лише на обласному, а й на всеукраїнському рівні.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень