A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Відповідно до Меморандуму про співпрацю в галузі освіти між Дубенською міською радою та Асоціацією міст України

Дата: 28.05.2021 10:24
Кількість переглядів: 5

Відповідно до Меморандуму про співпрацю в галузі освіти між Дубенською міською радою та Асоціацією міст України,  підписаного міським головою Антонюком В.М. та виконавчим директором АМУ Слобожаном О.В. 27 березня 2021 року, в рамках засідання регіональної платформи керівників територіальних громад Рівненщини, управління освіти спільно з комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради розпочали І етап впровадження в дію Всеукраїнського проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності в Україні «Інноваційний прорив».

25 травня 2021 року Асоціація міст України та ГО  «Центр освітніх реформ «Наші діти» здійснили безкоштовну  передачу  закладам загальної середньої освіти Дубенської територіальної  громади шести  Грантових Сертифікатів, ринкова вартість яких складає 213000.00 грн, на право користування електронними освітніми ресурсами  для інклюзивного навчання в початковій школі. Це дозволить впровадити в освітній процес навчальні та інформаційні програми, курси та проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації.

Наступним етапом співпраці має стати дидактичне забезпечення вчителів початкових класів та кабінетів математики, а результатом реалізації проєкту – якісні зміни в організації освітнього процесу.

Сподіваємося, що участь нашої громади  в даному освітньому проєкті буде новим поштовхом  для професійного зростання педагогів міста, сприятиме створенню комфортних умов для навчання дітей з особливими  потребами та прикладом для інших громад області.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень