A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ШКОЛА СОЦІАЛАЗАЦІЇ МОЛОДОГО ПЕДАГОГА

Дата: 06.11.2018 10:25
Кількість переглядів: 10

І засідання відбулося 31.10.2018 на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 з теми «Перші кроки до вершин педагогічної майстерності».
Мета заходу – підтримка молодих спеціалістів на початку їх педагогічної діяльності, підвищення інтересу до обраної професії та полегшення процесу фахового становлення.
12 молодих педагогів зібрались, аби перейняти досвід досвідченого, неординарного, талановитого педагога, вчителя вищої категорії, що має звання «Старший вчитель» - Мельник Ярини Вікторівни.

Із вітальним словом до учасників звернувся директор Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Черепок М.М. Він побажав усім учасникам заходу натхнення, творчого зростання, успіху та сил для досягнення вершин педагогічної майстерності.

У ході теоретичної частини форуму було вивчено запити молодих спеціалістів, обговорено план роботи на навчальний рік, опрацьовано документи про школу, правила для вчителя.

У практичній частині молоді педагоги опановували навички ведення шкільної документації, опрацювали питання особливостей сучасного уроку в умовах становлення Нової української школи, використання ефективних форм та методів роботи на уроці. 
Ярина Вікторівна надала рекомендації та поради щодо підготовки молодого вчителя до уроку, провела діагностику труднощів, що виникають у молодого спеціаліста під час педагогічної діяльності. На допомогу молодим учителям був підготовлений методичний кейс, у якому зібрані необхідні та корисні матеріали для роботи на уроці.

Щира вдячність адміністрації закладу за належно створені умови для проведення засідання, за багаторічні напрацювання та досвід роботи, яким радо поділилися з молодими педагогами.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень