A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Форум патріотичного єднання «Україна єдина»

Дата: 03.03.2020 10:48
Кількість переглядів: 8

 28.02.2020 року делегація управління освіти Дубенської міської ради у складі Сень Г.В., Гуліди О.М., Драган І.В., Олексюк Н.І   взяла участь у роботі обласного Форуму  патріотичного єднання «Україна єдина» , який було проведено на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти .

  Програма  Форуму передбачала об’єднання зусиль педагогів та громадськості Рівненщини довкола національної ідеї як консолідуючого чинника розвитку суспільства і нації, підведення підсумків реалізації Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки.  Учасники Форуму були ознайомлені  з основними етапами реалізації Програми  та з кращими  практиками  методичного супроводу реалізації Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки. На пленарному засіданні Форуму присутнім була представлена змістовна презентація  Олексюк Н.І., заступника  директора з навчально-виховної роботи Дубенської ЗОШ І-ІІІ супенів №6, на тему: «Створення цілісної моделі виховної  системи на основі методу проєкту».

   Крім того, всі учасники Форуму  були залучені у роботу локацій, тематикою яких були ціннісні ставлення особистості до суспільства та держави, до історичних, культурних та духовних надбань, до природи, до себе, до праці, до мистецтва, до родини, військово-патріотичне виховання. Попрацювавши у форматі малих груп, присутні опрацювали конкретні теми, пов’язані зреалізацією Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки та проаналізували ефективність здійснювальних форм, методів, прийомів та засобів щодо формування ціннісних ставлень особистості. Драган І.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Дубенської гімназії №2, провела цікавий та актуальний майстер-клас на тему «Сортування сміття» у роботі локації «Ціннісне ставлення особистості до праці».

   Слід відмітити, що Гуліда О.М., вчитель Дубенської СЗОШ І-ІІІ ступенів №5 була нагороджена  Грамотою РОІППО за вагомий внесок у реалізацію Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки ,методичний супровід якої вона здійснювала перебуваючи на посаді методиста з виховної роботи методичного кабінету управління освіти Дубенської міської ради, а Олексюк Н.І. була відзначена Подякою за сумлінну і плідну працю та творчий підхід до реалізації Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень