A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ

Дата: 21.11.2019 10:49
Кількість переглядів: 6

15 листопада 2019 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 було проведено чергове засідання школи молодого вчителя початкових класів.

Епіграфом у роботі стала цитата О.Я. Савченко: «Сучасній школі бракує  високопрофесійного вчителя – культурної особистості, яка розширює пізнавальний простір, чутливо реагує на зміни, позитивно мислить, налаштована на розуміння».

Тема засідання  «Учитель і учень – партнери у рамках сучасного уроку» вибрана не випадково, адже головним завданням сучасної школи є підготовка компетентних людей, таких, які були б здатними застосовувати свої знання в умовах, що часто змінюються і чия компетентність засновувалася б на умінні продовжувати постійну самоосвіту протягом життя.

Присутніх було запрошено на урок освітньої галузі «Українська мова і читання» (робота з дитячою книгою) у 2 класі, який провела керівник школи адаптації молодого педагога Мельник Ярина Вікторівна. Молоді педагоги мали змогу побачити сучасну структуру уроку, познайомитися із новітніми методами і прийомами, які сприяють розвиткові креативної  особистості.

 Заключною частиною засідання було проведення діагностики труднощів, з якими зустрічаються молоді вчителі на початку своєї діяльності, у творчій обстановці вирішувались шляхи їх подолання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень