A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ

Дата: 25.02.2020 10:51
Кількість переглядів: 8

20 лютого 2020 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбулося засідання Школи молодого вчителя.

Керівник Школи, Мельник Я.В., провела майстер-клас з теми «Методи активізації пізнавальної діяльності учнів під час проведення уроку української мови». Метою майстер-класу було ознайомлення з системою роботи та технологією проведення інтегрованих уроків української мови та ефективністю використання ігрової технології LEGO; застосування педагогами на практиці інноваційних методів і прийомів навчання; підвищення професійного рівня молодих спеціалістів; сприяння навчанню вчителів у моделюванні власного педагогічного досвіду; перевірка педагогами ефективності своєї моделі; розробка методичних рекомендацій на основі власних досягнень.

У робочих групах слухачі опрацювали актуальні питання щодо формування орфографічної та пунктуаційної грамотності молодших школярів та роботи з учнівськими зошитами як одного із шляхів підвищення якості знань, умінь і навичок учнів.

У підсумку було проведено діагностику труднощів, що виникають у молодого спеціаліста під час педагогічної діяльності, а також обговорено план роботи на наступний навчальний рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень