A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Свято «Творча обдарованість»

Дата: 04.06.2019 11:18
Кількість переглядів: 4

31 травня 2019 року в Будинку дітей та молоді відбулося традиційне міське свято «Творча обдарованість», організоване управлінням освіти Дубенської міської ради та методичним кабінетом.  Захід проводився з метою вшанування учнів-призерів ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та вчителів, що їх підготували.

         На святі були присутні міський голова Василь Антонюк, заступник міського голови Василь Скринчук, секретар Дубенської міської ради Віктор Недашківський та начальник управління освіти Вадим Нетреба.

         Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від міського голови Василя Антонюка та начальника управління Вадима Нетреби.

         Гості свята нагородили переможців ІІІ, ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка та олімпіади «Юне обдарування» грамотами і грошовими преміями.

        Педагоги, що підготували учнів-переможців, були відзначені подяками та нагороджені грошовими преміями.

        Крім відзнак і теплих вітань, усіх порадували яскраві виступи учнівських колективів навчальних закладів міста.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень