A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Розпочато підготовку вчителів початкових класів, які навчатимуть першокласників у 2019-2020 навчальному році

Дата: 24.09.2018 11:38
Кількість переглядів: 6

Ніби вчора скликав на навчання гучний шкільний дзвінок всю шкільну родину. Особливо радісним і трепетним був початок для першачків, яким пощастило стартувати першими у Нову українську школу.

Разом з ними рухаються вперед і вчителі, які навчатимуть першокласників у нібито такому далекому і такому вже близькому 2019-2020 навчальному році. Саме для них було організовано і проведено першу настановну сесію курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів тренером-наставником, завідувачкою методичним кабінетом  дошкільної та початкової освіти РОІППО Салтишевою В.М.

Впродовж двох днів навчання (19-20.09.2018 року), яке відбувалося на базі Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1, в атмосфері взаємопідтримки, партнерства та розуміння змін, яких потребує освітній процес, було розглянуто такі питання:

  1. Виклики, що стоять перед початковою школою. Чинники якісної початкової освіти. Мета і головні компоненти Нової української школи: дитиноцентризм, компетентнісний підхід, педагогіка партнерства.
  2. Нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті Концепції Нової української школи.
  3. Особливості розвиткудітей 6-7 річного віку. Початок навчання у школі: вплив на емоційний стан і поведінку дитини. Особливості психічних і пізнавальних процесів.

Настановна сесія стала орієнтиром руху вчителів, розставила акценти для вибору ними стратегії дій у самореалізації і подальшому втіленні пріоритетів Концепції Нової української школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень