A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ МОБІЛЬНОЇ ГРУПИ ВИХОВАТЕЛІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МІСТА ТА ВЧИТЕЛІВ 1-х КЛАСІВ

Дата: 26.11.2018 11:40
Кількість переглядів: 5

Щоб забезпечити реальну перспективність і наступність у ро­боті дошкільного закладу та школи важливо дотримуватись певних умов: співробітництво має бути довготривалим і нерозривним, ро­бота – системною і плановою, завдання – комплексними та інтег­рованими. А отже, має забезпечуватися наступність між Державними стандартами дошкільної і початкової освіти.

Саме тому 22 листопада 2018 року  на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ №1 під гаслом «Не конкуренція, а співпраця в педагогічних спільнотах – основа успіху під час проведення реформ» відбувся семінар-практикум з проблеми «Наступність і перспективність дошкільної освіти та початкової школи».

Мета семінару-практикуму: запровадження інноваційних підходів щодо гармонійного розвитку особистості дитини в період дошкільного дитинства та старту Нової української школи, вивчення змісту та структури нових Державних стандартів дошкільної та початкової освіти.

У теоретичній частині засідання Зембаль С.В. ознайомила присутніх з новітніми програмами, технологіями навчання та виховання обох ланок  освіти (старших груп дошкільних закладів та 1 класів школи І ступеня) за круглим столом також було обговорено проблеми щодо наступності між дошкільною та початковою ланками освіти в рамках впровадження концепції «Нова українська школа».

На інтегрований урок «Я досліджую світ» присутніх запросила Лагнюк Тетяна Миколаївна. Вчителька яскраво продемонструвала, як можна забезпечити безперервність освітнього процесу, досягти високої якості освіти, створити сприятливі умови для переходу дітей від однієї освітньої ланки до іншої.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень