A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Вихованець Дубенської міської станції юних техніків – призер Всеукраїнського конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів

Дата: 03.03.2020 11:42
Кількість переглядів: 14

З 18 по 20 лютого 2020 року у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму (вікова категорія 16-23 роки включно).

Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму сприяв модернізації змісту науково-пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, яка займається дослідництвом. Роботи мали практичне спрямування, вирішували пріоритетні проблеми сучасної науки, базувалися на результатах самостійних досліджень учнів, мали практичне застосування.

Рівненщину представляв Роман Тимощук, вихованець гуртка «Юні винахідники та раціоналізатори» Дубенської міської станції юних техніків, учень 11 класу Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов, з роботою «Універсальна одномісна учнівська парта для дітей з порушенням опорно-рухового апарату». За підсумками роботи журі Роман виборов ІІ місце у секції «Медицина та охорона здоров’я».

Вітаємо Тимощука Романа та його наставника Ярослава Романовича Павлика та бажаємо нових раціоналізаторських ідей та винаходів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень