A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Міський конкурс патріотичної пісні «Поліська Січ»

Дата: 17.10.2019 11:48
Кількість переглядів: 15

16.10 .2019року в Будинку дітей та молоді  Дубенської міської ради відбувся міський конкурс патріотичної пісні «Поліська січ». Конкурс був організований управлінням освіти Дубенської міської ради з метою формування почуття патріотизму у дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва ,популяризації української патріотичної пісні,формування цінного ставлення до національної культури та традицій українського народу.Будинок дітей та молоді та всі загальноосвітні заклади середньої освіти міста гідно представили по одному учаснику від закладу для участі у  фестивалі-конкурсі. Конкурсанти представляли  твори патріотичного спрямування.

    Захід проводився згідно положення за двома номінаціями: солісти (академічний ,народний та естрадний спів) та ансамблі (дуети,тріо,квартети).Журі конкурсу у скаладі  Матвійчука І.Г.,головного спеціаліста управління освіти Дубенської міської ради,голови журі, Сень Г.В.,методиста управління освіти Дубенської міської ради; Ковальчук Н.С.,методиста управління  освіти Дубенської міської ради; Копач Л.М.,завідувачки народним відділом Школи мистецтв Дубенської міської ради; Ящук А.А.,художнього керівника міського будинку культури після тривалої дискусії розподілили місця таким чином:

    Гран прі фестивалю-конкурсу « Поліська січ» здобула Глущук Хрестина,учениця ЗОШ №3,музичний керівник Єфімчук І.Є.

      Номінація солісти:

     І місце – Олесь Шевчук,вихованець БДМ,музичний керівник Галій О.М.

     ІІ місце – Кушнерук Олександра,учениця ЗОШ № 1,музичний керівник Квасова Л.Г.;

                        Рацкевич Анна- Юліанія,учениця НВК « школа-гімназія».

     ІІІ місце – Дуда Давид,учень ЗОШ №7,музичний керівник Дуда А.І.

       Номінація ансамблі:

      І місце - ансамбль «Voice» ,ЗОШ №6,музичний керівник Фідзина О.В.

      ІІ місце  - дует Мартинюк Надії та Рибарчука Тараса,СЗОШ №5,музичний керівник Хвищук Ю.В.

      ІІІ місце – квартет дівчат Дубенської гімназії №2,музичний керівник П’ятницька А.В.;

                       ансамбль « Козачата», НВК «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад»,музичний керівник Зозуля О.В.

      Всіх учасників міського фестивалю-конкурсу «Поліська січ» буде нагороджено грамотами управління освіти Дубенської міської ради відповідно до наказу про проведення заходу. Згідно положення про міський фестиваль-конкурс патріотичної пісні « Поліська січ» Христина Глущук рекомендується для участі у обласному етапі даного конкурсу,який відбудеться 24 жовтеня в м.Рівне.

       Організатори заходу виносять слова вдячності учасникам фестивалю-конкурсу,музичним керівникам,педагогічним колективам і адміністрації навчальних закладів міста за належне національно-патріотичне виховання учнівства та молоді   та професійну підготовку дітей та молоді до участіу фестивалі- конкурсі.Окрема подяка членам журі за плідну працю,адміністрації та працівникам Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради за надані сприятливі умови та професійний музичний супровід для проведення міського фестивалю-конкурсу «Поліська січ».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень