A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДЛЯ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 08.11.2019 12:20
Кількість переглядів: 7

З 28 жовтня по 7 листопада у Дубенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №1 вже вкотре підвищували свою кваліфікацію вчителі початкових класів, які навчатимуть першокласників у 2021/2022 навчальному році. До вчителів закладів освіти міста Дубна долучилися 10 педагогів шкіл Мирогощанської ОТГ.  

У формі інтерактивної лекції та групової роботи педагоги акцентували увагу на принципах нового Державного стандарту початкової освіти, організації ефективного і безпечного середовища, інклюзивного навчання в освітніх закладах. Вчителі початкових класів стали активними учасниками майстер-класів проведення ранкових зустрічей, під час яких створювали доброзичливу атмосферу для спілкування та навчання. Головний лейтмотив: педагогіка партнерства – провідний принцип Нової української школи.

Педагоги познайомились із технологією використання Lego System. Практикуючи самостійно, учасники тренінгів переконались у багатофункціональності використання Six Briks («Шести цеглинок»), де навчання через гру дасть можливість дітям розкрити свій творчий потенціал і навчить їх вчитися впродовж життя.

Учителі початкових класів з приємними враженнями, гарним настроєм, але з ноткою смутку за дружнім колективом,  завершили останній  етап  навчання.

Дякуємо тренеру НУШ Давидюк В.В., учителю Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, за високий професіоналізм, креатив та доброзичливість.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень