A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Конкурс дитячого малюнка «Україна проти корупції»

Дата: 21.11.2019 12:32
Кількість переглядів: 22

      З метою формування негативного ставлення до корупції як суспільного явища  з 4 по14 листопада відбувся міський етап конкурсу дитячого малюнка « Україна проти корупції» серед учнів навчальних закладів міста. На конкурс було представлено 22 роботи  у трьох вікових категоріях.

    Переможцями серед учнів закладів загальноосвітньої середньої освіти  у першій віковій категорії стали Муха Дарія, учениця  Дубенського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» з роботою «Можливо якось домовимось» та Фомін Іван, учень Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 з роботою «У майбутнє без корупції»; у другій віковій категорії (11-14років) -  Гудич Анастасія ,учениця   Дубенського НВК «школа-гімназія» з роботою «Душа втрачена в корупції»; у третій віковій категорії -  Нікончук Артем,учень Дубенської гімназії №2 з роботою « Розірвемо коло корупції». Серед вихованців позашкільних закладів переможцем стала Кривоухова Ангеліна з роботою «Ненажери», друга вікова категорія. 

     Роботи переможців міського етапу  конкурсу дитячого малюнка « Україна проти корупції»  серед учнів навчальних закладів надіслані в місто Рівне  для участі в обласному етапі даного конкурсу,який проводиться з 18 листолада по 6 грудня 2019 року.                                  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень