A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Пройшов конкурс дитячої творчості “Яскраві діти України”

Дата: 08.06.2018 13:23
Кількість переглядів: 9

7 червня 2018 року в рамках Міжнародного фестивалю “Sanremojunior-Україна” проведено міський етап конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України”. Метою конкурсу було: формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до мистецтва;  національно-патріотичне виховання; популяризація української народної та естрадної пісні; виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців; надання можливості талановитим дітям заявити про себе, отримати шанс на визнання та подальше професійне становлення.

 В конкурсі взяло участь 5 учасників. Кожен учасник на конкурсі представив по два вокальні твори (вітчизняна та світова пісня). Члени журі оцінювали учасників за наступними критеріями: чистота інтонації; краса тембру і сила голосу; володіння динамікою звуку; артистизм і виразність; зовнішній вигляд; тематика і підбір репертуару; виконавча майстерність; постановка номеру і оригінальність; артистизм і виконавча майстерність. За рішенням членів журі переможцем конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України” стала учениця НВК «школа-гімназія» Гладуненко Ольга, яка 25 червня 2018 року братиме участь в обласному етапі конкурсу, який проходитиме під патронатом Рівненської обласної державної адміністрації. А переможець всеукраїнського етапу конкурсу матиме честь представляти Україну на Міжнародному фестивалі “Sanremojunior-Україна” в Сан-Ремо (Італія).

 

На даному заході був присутній Скринчук В.К., заступник міського голови Дубенської міської ради, який вручав учасникам грамоти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень