A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Здобутки юних винахідників Дубенської міської станції юних техніків

Дата: 11.12.2018 14:23
Кількість переглядів: 4

Здобутки юних винахідників Дубенської міської станції юних техніків

Наприкінці листопада 2018 року у Рівненському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді  Рівненської обласної ради відбувся конкурс науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок серед вихованців закладів позашкільної освіти області.

Мета конкурсу – виявлення та підтримка обдарованої молоді, стимулювання інтересу дітей до розвитку творчих здібностей та власної творчої діяльності, залучення до технічної творчості, раціоналізаторства і винахідництва, задоволення  потреб учнівської молоді у творчій самореалізації.

Цей напрям в позашкільній освіті актуальний тим, що він зосереджений на сучасних проблемах і має прикладне спрямування.

Конкурс проводився у таких номінаціях: «Матеріалознавство та технологічні процеси»; «Електроніка та приладобудування»; «Транспортні системи та обладнання»; «Інформаційні та комунікаційні технології»; «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження»; «Науково-дослідницька, експериментальна та конструкторська діяльність».

Наше місто у конкурсі представляла команда творчого об’єднання «Юні винахідники та раціоналізатори» Дубенської міської станції юних техніків у складі Тимощука Романа, Костінського Юрія,  Марчука Андрія та  керівника Ярослава Романовича Павлика.

На конкурс були представлені роботи «Гусеничний рушій для тракторів та бронетранспортерів» (Тимощук Роман, номінація «Транспортні системи та обладнання»), «Медичний модуль для броньованих медичних машин» (Костінський Юрій, номінація «Транспортні системи та обладнання»), «Дверний Bluetoothзамок на базі ARDUINO» (Марчук Андрій, номінація «Електроніка та приладобудування»).

Відповідно до  результатів роботи журі Тимощук роман здобув І місце, Костінський Юрій виборов ІІ місце, Марчук Андрій посів ІІ місце. За сумою набраних балів команда Дубенської міської станції юних техніків здобула ІІ загальнокомандне місце.

Вітаємо юних винахідників та їх керівника і бажаємо нових конструкторських звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень