A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Нова українська школа в дії

Дата: 19.03.2018 14:40
Кількість переглядів: 7

16 березня 2018 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1 відбувся семінар-практикум директорів шкіл на тему «Час змін   в освіті. Пілотний проект нової української школи як провісник змін».

У заході взяли участь міський голова Антонюк В.М., заступник голови Дубенської міської ради Скринчук В.К., начальник управління освіти Дубенської міської ради Нетреба В.В.,   завідувачка МК Шовкіна Л.Є. та методисти МК управління освіти, директори закладів загальної середньої освіти міста,  заступники директорів з навчально-виховної роботи,  що відповідають за впровадження нового Державного стандарту початкової освіти та вчителі 1 класів пілотної школи.

Під гаслом «Середовище, що належить дітям» було  проведено практикум у пілотних класах. Зокрема на ранкову зустріч присутніх запросила лауреат ІІІ етапу конкурсу «Учитель року – 2017», вчитель 1-А класу Давидюк В.В., на урок англійської мови – регіональний тренер, агент змін Рабченюк І.М., на  інтегрований курс «Я досліджую світ» у 1-Б клас – вчитель  Криштапюк І.Л.  

Про нову українську школу як простір нових освітніх можливостей розповіла Дмитрієва В.М., директор Дубенської  ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Нові підходи до навчання та особливості організації освітнього середовища в пілотних класах було висвітлено у виступі-презентації Янок В.В., заступника директора з навчально-виховної роботи Дубенської  ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Із особливостями організації та проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2018/2019 навчальному році та деяким організаційними питаннями з підготовки педагогічних працівників на сайті студії онлайн-освіти ЕdЕга познайомила присутніх методист ММК управління освіти Дубенської міської ради Дроздач Л.А.

Новими ідеями щодо проведення уроків мистецтва в пілотних класах поділилась  Кедись О.П., вчитель образотворчого мистецтва Дубенської  ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

У ході «круглого столу» обговорено  здобутки та проблеми, що виникли під час впровадження Стандарту для організації цільової взаємодії усіх партнерів із  обміну досвідом та спільного подолання проблем.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень