A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Проведено І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров'я”

Дата: 19.04.2018 14:55
Кількість переглядів: 9

18 квітня 2018 року проведено І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров'я”, в якому взяли участь команди всіх ЗЗСО міста.

   Учасники фестивалю мали можливість продемонструвати свої спортивні, мистецькі, авторські здібності та представляли літературно-музичні композиції, тематика яких була спрямована на пропагування та роз’яснення переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих. Власне бачення проблеми мало переконуючу силу та мотивацію на здоровий спосіб життя.

  Учасники фестивалю показували не лише негативний вплив шкідливих звичок на здоров’я молоді, пропагували пісні і танці, фізичні вправи як альтернативу шкідливим звичкам, а й демонстрували власну позицію щодо подій в країні. Переможцями в даному конкурсі стали команди гімназії №2 та СЗОШ №5.

   Також учні брали участь у вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя?» (переможець – гімназія №2), конкурсі плакатів (переможець – ЗОШ №6), конкурсі фотографій (переможець – ЗОШ №3).

  Журі конкурсу відмітили високу підготовку учасників до заходу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень