A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ (ОБСЛУГОВУЮЧА ПРАЦЯ)

Дата: 27.12.2017 15:37
Кількість переглядів: 6

21 грудня на базі Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання (обслуговуюча праця) з теми «Формування технологічної компетентності на уроках трудового навчання за новою програмою 2017 року».

За круглим столом було обговорено проблему формування технологічної компетентності школярів у проектній діяльності на уроках трудового навчання. Із презентацією досвіду з використання методу індивідуальних та колективних проектів на уроках трудового навчання виступила Домшина С.М. Слухачі семінару обмінялися досвідом щодо підготовки та проведення шкільних олімпіад з трудового навчання в 2017-2018 н.р.

У практичній частині роботи семінару-практикуму було відвідано урок у 5 класі, проведений Купчак Валентиною Іванівною. Вона вміло продемонструвала присутнім як організувати диференційовану самостійну навчальну діяльність учнів засобами проектних технологій. Спільна творчість учителя та учнів створила позитивний настрій, надихнула присутніх на креатив та подарували незабутні враження.

Тренінг «Технології збереження емоційного здоров’я вчителя та учнів» провела методист методичного кабінету управління освіти Дубенської міської ради Дроздач Л.А.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень