A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів

Дата: 12.02.2019 16:02
Кількість переглядів: 4

7 лютого 2019 року на базі Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов було проведено теоретико-практичний семінар вчителів початкових класів з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів для успішної самореалізації у суспільстві відповідно до нового змісту освіти в контексті концепції Нової української школи».

У теоретичній частині із презентацією на тему «Компетентнісний підхід – стратегічний напрям у роботі вчителя початкових класів» виступила Камінська Ж.С. Педагоги обмінялися думками щодо актуальності питання розвитку креативності молодшого школяра як важливої умови  формування необхідних життєвих компетентностей.

У практичній частині учасників семінару запросила на відкритий урок літературного читання Слоцька Оксана Олександрівна. Вчителі мали можливість побачити як вчителька впроваджує у свою роботу елементи технології «Критичного мислення» та «Daily 5», а також як у практичній діяльності реалізовуються змістові лінії «Взаємодіємо усно», «Взаємодіємо письмово», «Театралізуємо», «Досліджуємо медіа».

Керівник семінару Сухоплясова С.Б та методист МК управління освіти Дроздач Л.А. провели діагностування, надали методичні рекомендації та підвели підсумки роботи.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень