A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Вітаємо наших вчителів - учасників ХVІ обласного конкурсу – ярмарку педагогічної творчості

Дата: 28.03.2019 16:07
Кількість переглядів: 16

Вітаємо  наших вчителів - учасників ХVІ обласного конкурсу – ярмарку педагогічної творчості, підсумки якого були підведені 27 березня в РОІППО. Серед них  є  наші лауреати. В номінації « Образотворче мистецтво» перше місце зайняв методичний  посібник «Розвиток творчих компетенцій особистості через систему практичних робіт на уроках образотворчого мистецтва у 7-ому класі». Це спільне напрацювання обласної творчої групи, у складі  якої була і наша вчителька з Дубенської  гімназії №2  Грановська Олена Петрівна.

Друге місце в номінації « Трудове навчання» посів методичний посібник «Використання інноваційних технологій та методів навчання для формування ключових компетентностей учнів на уроках трудового навчання»  вчительки обслуговуючої праці Дубенської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Пулик Ілони Сергіївни.

Приємно відзначити, що до складу лауреатів увійшла Ільчук Яна Миколаївна, соціальний педагог Дубенського НВК «ЗНЗ- ДНЗ», молода, але цілеспрямована і дуже творча особистість. ЇЇ посібник « Квест – технологія, як інноваційний метод у роботі соціального педагога» виборов третє місце.

 Конкурс  –ярмарок педагогічної творчості - це свого роду змагання талановитих освітян, що демонструють високий рівень професійної підготовки та педагогічної майстерності. А ще – це  учительський досвід, який по крупинках збирається, щоб вплестись у барвистий вінок національної освіти.

Гордимося нашими лауреатами та бажаємо їм невичерпних творчих сил , натхнення,  сміливих ідей і плідного педагогічного пошуку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень