A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Засідання Школи молодого вчителя

Дата: 07.12.2017 16:12
Кількість переглядів: 9

06 грудня 2017 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1 відбулося чергове засідання Школи молодого вчителя з теми «Реалізація засад освіти для сталого розвитку через можливості міжпредметної інтеграції». 

Керівник, Максимюк Світлана Іванівна, провела бліц-опитування «Що таке випереджаюча освіта для сталого розвитку?». Поділилася досвідом як підготуватися і провести інтегрований урок з аспектами освіти для сталого розвитку. Запросила усіх присутніх стати учасниками активного впровадження міжпредметної інтеграції у навчально-виховний процес початкової освіти. Їй чудово вдалося поєднати в єдине ціле знання та вміння, які учні здобули на уроках української мови, літературного читання, природознавства та пріоритети освіти для сталого розвитку. 

Слухачі семінару були залучені до ділової гри «Педагогічний аналіз», отримали завдання створити візитну картку, або написати есе «Мої перші педагогічні кроки».

Методистом МК Дроздач Л.А. було проведено діагностику труднощів, що виникають у молодого спеціаліста під час педагогічної діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень