A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Стартував І етап Всеукраїнської гри «Джура» в м. Дубно

Дата: 15.05.2019 16:20
Кількість переглядів: 30

Джура – це молодий юнак чи юначка, які йдуть шляхом воїна, здобувають знання, вміння, навички, щоб бути успішними в усьому. “Сокіл” (“Джура”) – це військово-патріотична гра направлена на виховання юних патріотів України! Україна має козацьку ідею, як традиційну основу для виховання патріотизму. Гра “Сокіл” (“Джура”) – чудовий приклад цьому. Гра ставить за мету виховання на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у  дітей та підлітків навичок здорового способу життя. 

15 травня 2019 року у місті Дубно стартував І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) 2019 у місті Дубно.

               У цей  день  на майдані Незалежності зібралися команди Джур Дубенського, Радивилівського районів, ОТГ, м.Дубна. Звучать козацькі марші, сотники ведуть за собою колону. О 10.00 год. розпочалося урочисте відкриття.  З вітальним словом перед учасниками Гри виступив заступник міського голови В.Скринчук, голова Дубенської районної державної адміністрації Ю.Парфенюк, заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА С.Сидорук. Вони привітали організаторів і учасників  табору – кращих Джур міста, Дубенського, Радивилівського районів, ОТГ з відкриттям І етапу.  Коротку мистецьку частину підготували вихованців БДМ.

 

Наступним етапом Гри були змагання у військовій частині м.Дубна де пройшли конкурси «Впоряд», «Фізична підготовка», «Стрільба», «Рятівник».

По завершенні даних конкурсів всі учасники переїхали у с.Молодаво-2, де продовжили змагатися і розмістилися для таборування. Тут будуть проведені конкурси «Ватра», «Кошовари» та інші конкурси передбачені Регламентом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень