A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Міський семінар вчителів зарубіжної літератури

Дата: 27.02.2019 16:23
Кількість переглядів: 5

21.02.2019 року на базі СЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся міський семінар вчителів зарубіжної літератури з теми «Сучасний урок зарубіжної літератури». З  питанням  «Інноваційна діяльність вчителя зарубіжної літератури в умовах реалізації Концепції «Нова українська школа» виступила завідувачка методичним кабінетом управління освіти  Шовкіна Л.Є., яка визначила основні чинники освіти сьогодення, що зазнає значних змін, пов’язаних із внесенням коректив у цілі, завдання та зміст освітнього процесу  та наголосила, що зміни в закладах освіти  в першу чергу залежать від розвитку та готовності спеціалістів, які б могли втілювати в практичну діяльність сучасні освітні технології. А без постійного навчання, професійного розвитку педагог не зможе працювати з дітьми відповідно до вимог Концепції.

Вчитель зарубіжної літератури СЗОШ №5  Гуліда О.М.,  виступила із презентацією «Вебінар як ефективна форма самоосвіти», в ході якої  учасники семінарського заняття мали змогу ознайомитись з можливостями та перевагами онлайн-освіти,  та побачити демонстрацію переконливих фактів  ефективності віртуального навчання  на власному досвіді.  Боковчук А.В., вчитель зарубіжної літератури цієї ж школи, розкрила питання використання сучасного методичного інструментарію у навчанні літератури. 

В практичній частині семінару учасники методичного заходу відвідали показовий урок в 10 класі з теми «Шарль Бодлер – пізній романтик та предтеча модернізму. Збірка «Квіти зла» (загальна характеристика). Сонет «Альбатрос», проведений Гулідою О.М. ,  який  в повній мірі  став підтвердженням високого професіоналізму вчителя, його творчості та креативності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень