A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Дубенчани – переможці обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій

Дата: 04.12.2018 16:34
Кількість переглядів: 9

Дубенчани – переможці обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій

 

29 листопада 2018 року  комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради спільно з Навчально-науковим інститутом автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки  Національного університету водного господарства та природокористування був проведений обласний конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій.

Мета конкурсу – виявлення та підтримка обдарованої молоді, стимулювання інтересу дітей до поглибленого вивчення інформаційних технологій, поширення і впровадження сучасних прийомів і методів навчання в навчально-виховний процес гуртків інформаційно-технічного профілю, активізація різноманітних форм позакласної та позашкільної роботи з учнями, спрямованих на інтелектуальний і духовний розвиток дітей.

Конкурс проводився у трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Веб-дизайн» і «Програмування», де учасники виконували контрольне завдання, яке тривало 3 години. 

Наше місто представляла команда вихованців Дубенської міської станції юних техніків у складі Бондарчука Богдана та Гордіюка Віталія, учнів 11 класу Дубенської гімназії № 2, та Кобзарєва Іллі, учня 9-го класу Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, на чолі з керівником творчого об’єднання  «Офіс-менеджмент» Оксаною Миколаївною Ясюк.

Всі учасники показали високий рівень знань та практичних навичок роботи з комп’ютерними програмами, про що свідчать їх здобутки: Бондарчук Богдан – І місце у номінації «Програмування», Гордіюк Віталій – ІІ місце у номінації  «Офіс-менеджмент», Кобзарєв Ілля – ІV місце в номінації «Веб-дизайн».

У підсумку команда Дубенської міської станції юних техніків стала переможцем обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій та була нагороджена Грамотою управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Учасники команди СЮТ отримали дипломи комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради та цінні подарунки від ректорату Національного університету водного господарства та природокористування.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень