A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Засідання творчої групи вчителів початкових класів

Дата: 18.12.2017 16:38
Кількість переглядів: 7

14 грудня на базі Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів «Пошук» з теми «Формування ключових компетентностей в учнів початкових класів на уроках математично-природничого циклу».

У теоретичній частині анонс-огляд про нове видання для батьків і вчителів «Освіторія Медіа» провела для присутніх Фоменюк В.В., вчитель Дубенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад».

Виступ-презентацію на тему «Цілі, структура та значення ранкових зустрічей» підготувала Саюк Т.В., вчитель Дубенської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №6.

У практичній частині вчитель Дубенської спеціалізованої загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов Ємець Л. М. разом із своїми першокласниками запросила усіх на ранкову зустріч, яка органічно переплелася із інтегрованим уроком природознавства та математики. 

Справжнім відкриттям для учасників семінару став урок природознавства у 4 класі, на який запросила вчитель цієї ж школи Люсьо Н.Б., а інноваційна технологія виготовлення лепбуку «Африка», представлена на уроці, викликала справжній інтерес у педагогів.

Тренінг «Ігри та вправи для створення учнівської спільноти» провела методист МК Дроздач Л.А.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень