A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

МОН рекомендує 22-24 лютого 2023 року організувати освітній процес у дистанційному форматі

Сьогодні, 21 лютого 2023 року, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет з метою убезпечення життя і здоров'я всіх учасників освітнього процесу, як превентивний захід перед річницею початку повномасштабної війни росії проти України, звернувся до начальників Київської міської військової адміністрацій та ОВА, керівників закладів освіти з рекомендацією здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого 2023 року в дистанційному форматі.

14:43 21.02.2023

Підсумки міського етапу Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу "Космічні фантазії""

 На виконання наказу управління освіти Дубенської міської ради від 03.01.2023р.     № 03  «Про проведення міського етапу Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії»,  плану проведення міських організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом управління освіти Дубенської міської ради від 26.12.2023р. № 240,  31 січня 2023 року на базі Центру науково-технічної дитячої та юнацької творчості Дубенської міської ради було підведено підсумки міського етапу  Всеукраїнського заочного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

08:52 07.02.2023

Вітаємо призера Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA» Богдана ШКЛЯРУКА

Вітаємо призера Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA» Богдана ШКЛЯРУКА, вихованця Центру науково-технічної дитячої та юнацької творчості Дубенської міської ради Рівненської області.

15:41 01.02.2023

17 січня команда ГО МО Свідомий вибір відвідали ліцеї м. Дубна, де провели мотиваційні зустрічі зі здобувачами освіти

Наша мета полягала у знайомстві з прогресивною та сучасною молоддю, презентація діяльності організації, реалізація молодіжної політики громади, власне, через платформу ГО «Молодіжне об’єднання «Свідомий вибір». Задумане на 100% збулось. Далі буде!

09:37 18.01.2023

Завершально-підсумкова нарада керівників закладів освіти міста Дубна

Цьогоріч завершально-підсумкову нараду керівників закладів освіти міста Дубна, я вирішила провести в незвичному форматі… Адже усі етапи освітнього зрозстання наших дітей пов’язані між собою: дошкільна ~загально середня~позашкільна освіти. Кожен із керівників цих закладів повинен знати не лише основні аспекти цих освітянських ланок, а й розуміти, що в них безпосередньо відбувається, які умови створено, наявні потреби тощо. І як краще усе це пізнати, як не в очному форматі, споглядаючи на досягнення своїх колег, а можливо і на упущення, на дійсні обставини справ. Як наслідок, обмінятись досвідом чи навіть працівниками для певної допомоги в залежності від потреб. З вірою в Перемогу🇺🇦та наше світле майбутнє❤️

11:32 30.12.2022

Будинок дітей та молоді 27 грудня запросив у Новорічно-різдвяну майстерню своїх вихованців і подарував їм веселе свято.

Завершується 2022 рік. Рік, який приніс в нашу квітучу незалежну Україну війну. Ми не звикаємо жити в умовах війни, ми щиро прагнемо повернутися до звичайного життя, повернути щасливе дитинство українським дітям. Будинок дітей та молоді 27 грудня запросив у Новорічно-різдвяну майстерню своїх вихованців і подарував їм веселе свято. Впродовж трьох годин тривала святкова програма, яка наповнила серця наших гуртківців, батьків, гостей теплом і світлом Різдва та Нового року. Святкову атмосферу створили виступи вихованців Зразкової лялькової студії «Сонечко», Зразкового ансамблю пісні «Волиняночка», Зразкового вокального ансамблю «Тарас Бульба», гуртка «Хореографія», новорічно-різдвяна виставка виробів вихованців Зразкових художньо-прикладних студій «Самоцвіти» і «Веселка». Незабутню ігрову програму провели Різдвяна Зірка, ангели та веселі помічники-сніговики Різдвяної Зірки.

15:26 29.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень