A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Учитель року – 2023

Триває реєстрація для участі у конкурсі “Учитель року – 2023”. Конкурс проводиться щороку з метою підвищення престижності професії вчителя у суспільстві, виявлення і підтримки талановитих педагогів. Цьогоріч Конкурс “Учитель року – 2023” проходитиме у трьох номінаціях: Захист України, Основи здоровʼя, Початкова освіти й Фізична культура. Реєстрація педагогів триватиме до 12 грудня 2022 року на офіційній сторінці конкурсу в розділі “Реєстрація учасників 2023” (https://mon.gov.ua/ua/konkursi-dlya-pedagogiv/konkurs-uchitel-roku/uchitel-roku-2023/reyestraciya-uchasnikiv-2023). Конкурс проходитиме у два тури: січень – лютий 2023 року; квітень – травень 2023 року. Для участі претенденти мають відповідати наступним критеріям: педагогічний стаж конкурсанта/конкурсантки має бути не менше ніж 3 роки на дату реєстрації на конкурс; основним місцем роботи конкурсанта/конкурсантки має бути заклад загальної середньої або професійної (професійно-технічної) освіти; у номінації “Захист України” беруть участь педагоги, які викладають предмет за тематичним планом №1. Детально із умовами проведення конкурсу “Учитель року – 2023” можна ознайомитися на сайті МОН (https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-umovi-ta-poryadok-provedennya-vseukrayinskogo-konkursu-uchitel-roku-2023). Запрошуємо до участі творчих та креативних педагогів, готових поділитися своїм досвідом та набути нового!

11:37 09.12.2022

Клас безпеки у Дубенському ліцеї №7

7 грудня 2022 року у Дубенському ліцеї №7 Дубенської міської ради відкрився клас безпеки. На заході були присутні: народний депутат Олександр Аліксійчук; директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський; заступник директора департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Марина Пашковська; начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області полковник служби ЦЗ Сергій Вовчук; міський голова Василь Антонюк; начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія Іваницька; заступник начальника Дубенського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Юрій Грицак; головний інспектор ВЗНС Дубенського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Анатолій Капран.

10:49 08.12.2022

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, громадяни та виборці, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання нашого міста! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Від усього серця бажаємо всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, наснаги, витримки, оптимізму та найшвидшої спільної перемоги над ворогом!

11:00 07.12.2022

Шкарпетки для перемоги

В рамках заходів з нагоди Міжнародного дня волонтера учні закладів загальної середньої освіти міста Дубна долучилися до акції ініційованої Рівненським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді «Шкарпетки для перемоги». Представники учнівського самоврядування ліцеїв міста передали 120 пар власноруч в’язаних шкарпеток із листами, малюнками, солодощами для наших захисників та захисниць та отримали взамін сувенір-брелок.

10:33 05.12.2022

Відбувся благодійний ярмарок

В рамках заходів з нагоди Міжнародного дня волонтера та відзначення Дня Гідності та Свободи, 21 листопада 2022 року на Майдані Незалежності міста Дубна, відбувся благодійний ярмарок за участі закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста. На ярмарку були представлені кулінарні вироби, картини, вироби декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва виготовлені руками вчителів, учнів та батьків закладів освіти міста. Кошти, в сумі 83 972 гривень, які були зібрані освітянами міста на благодійному ярмарку будуть передані на придбання дрону для 54 окремого стрілецького батальйону, для потреб дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та малозабезпечених сімей.

16:40 22.11.2022

Україна без корупції

15 листопада на базі будинку дітей та молоді Дубенської міської ради Рівненської області пройшов I (відбірковий ) етап обласного конкурсу дитячого малюнка «Україна без корупції» серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста. Метою проведення конкурсу є формування громадянської свідомості, формування негативного ставлення до корупції як суспільно негативного явища, підвищення соціальної активності учнів, стимулювання творчої, наукової, громадської діяльності учнів, спрямованої на вивчення проблем протидії корупції в Україні. Серед 40 малюнків, які представили 11 закладів освіти міста, журі визначило переможців у трьох вікових категоріях та відібрали 10 робіт, які візьмуть участь у II обласному етапі у м. Рівне. Переможці I (відбіркового ) етапу нагороджуються грамотами від Управління освіти Дубенської міської ради.

15:50 18.11.2022

До уваги!

21 листопада 2022 року з 13.00 по 16.00 год. на майдані Незалежності міста Дубна, біля Будинку дітей та молоді, в рамках заходів з нагоди Міжнародного дня волонтера відбудеться Благодійний ярмарок організований управлінням освіти Дубенської міської ради за підтримки Дубенської міської ради та за участі закладів освіти міста, міського центру соціальних служб.

11:19 17.11.2022

Визначено переможців І (відбіркового) етапу обласного огляду-конкурсу читців - гумористів "Поліські пересмішники"

З 10 по 31 жовтня, з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, популяризації художнього слова, розвитку кращих традицій українського гумору у м. Дубно проводився I (відбірковий) дистанційний етап обласного огляду – конкурсу читців-гумористів «Поліські пересмішники» серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста.

16:25 02.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень