A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Андрій Карауш відвідав вчителів, які знайшли прихисток на Рівненщині

Про жахи війни, втечу з рідних, тимчасово окупованих міст, про втрату домівок, рідних та друзів сьогодні говорили з освітянами, які знайшли прихисток на Рівненщині і живуть та працюють в Дубно. На першу неформальну зустріч їх запросив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

22:17 28.09.2022

День відкритих дверей

2022-2023 навчальний рік став вісімдесят другим навчальним роком в історії Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради, вісімдесят другий раз заклад відкрив двері своїм вихованцям, які вперше приходять у гуртки і які продовжуватимуть навчання, розпочате в минулі роки. На жаль, цей навчальний рік ми розпочинаємо в умовах воєнного стану, тому безпека вихованців - це пріоритет у роботі закладу. 15 вересня 2022 року відбувся традиційний День відкритих дверей у БДМ, який втілив наші національно-патріотичні ідеї, нашу незламну віру в перемогу, нашу велику шану захисникам України. Впродовж дня працювали майстер-класи Зразкових художньо-прикладних студій «Самоцвіти» та «Веселка», презентації Зразкових колективів: вокального ансамблю «Тарас Бульба», ансаблю пісні «Волиняночка», лялькової студії «Сонечко». Для наймолодших вихованців провели розважально-ігрову програму та міні- майстер-клас сучасних танців. Юні спортсмени спробували свої сили у настільному тенісі, вільній боротьбі та кікбоксингу, а підростаючі інтелектуали - в іграх у шахи та шашки. Для охочих навчитися грі на гітарі було організовано пробне заняття, а Народний ансамбль танцю «Україночка» презентував новачкам свою роботу.

11:03 16.09.2022

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!

З метою забезпечення безпечних умов для усіх учасників освітнього процесу в умовах дії правового режиму воєнного стану, збереження фізичного, психічного і духовного здоров'я дітей, враховуючи Лист Міністерства освіти і науки України «Про рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні» від 02.04.2022 №1/3845-22, а також положення наказу МВС України від 15.08.2016 №1417 «Про затвердження  Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ освіти Україні», керуючись Указом Президента України віл 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Законом України «Про дошкільну освіту», рішення виконавчого комітету Дубенської міської ради №204 від 25.08.2022 року «Про відвідування закладів дошкільної освіти м. Дубна в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні» та наказ управління освіти Дубенської міської ради №128 від 26.08.2022 року:

10:19 07.09.2022

У ДУБНІ ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА ПЕДАГОГІЧНА НАРАДА

2 вересня в залі засідань Дубенської міської ради відбулася розширена нарада «Освіта міста Дубно. Здобутки, напрацювання та виклики сьогодення» з керівниками та представниками профспілкових комітетів закладів освіти м.Дубна, за участі міського голови Василя Антонюка, Народного депутата України Олександра Аліксійчука, голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша, директора департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Петра Коржевського, начальника управління освіти Дубенської міської ради Наталії Іваницької.

09:29 06.09.2022

Освітній форум педагогічних працівників

26 серпня 2022 року начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія ІВАНИЦЬКА  взяла участь в Освітньому форумі педагогічних працівників «Філософія змін 2.0. Освіта Рівненщини. Освітній фронт», що відбувся на базі Національного університету «Острозька академія».

14:45 26.08.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень