A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Вітаємо призера ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році!

Шалак Анастасію Володимирівну, ученицю Дубенського ліцею №8 Дубенської міської ради Рівненської області, із зайнятим ІІІ місцем з математики та дякуємо наставнику Скворцові Світлані Сергіївні.

16:43 31.01.2024

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ МІСЬКОЇ ВИСТАВКИ-КОНКУРСУ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «НАШ ПОШУК І ТВОРЧІСТЬ - ТОБІ, УКРАЇНО!»

      Напередодні Дня Соборності України на базі Центру науково-технічної дитячої та юнацької творчості Дубенської міської ради було підведено підсумки міської виставки-конкурсу технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!». На розгляд журі було представлено 33 експонати у 12 розділах: електротехніка та радіоелектроніка, сільгосптехніка, транспортні засоби, промислова техніка, космічна техніка, техніка майбутнього, ігри та іграшки з елементами техніки, технічні навчальні посібники, спортивно-технічне моделювання, архітектура та будівництво, історичні моделі, екологія, енергозбереження, медицина, біологія. І місце розділили команди Дубенського ліцею №1 та Дубенського ліцею №5, ІІ місце здобули вироби юних техніків Дубенського ліцею №6, ІІІ місце – у юних конструкторів Дубенського ліцею №8. Роботи вихованців ЦНТДЮТ брали участь у виставці поза конкурсом.

12:58 25.01.2024

Вітаємо призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році!

Олександру Сорочинську, ученицю Дубенського ліцею № 1 Дубенської міської ради Рівненської області, із зайнятим ІІІ місцем з правознавства та дякуємо наставнику Гриць Оксані Петрівні.

08:50 22.01.2024

Проект Міжнародної Організації Праці (МОП) "Забезпечення участі жінок у ринку праці через розширення послуг із дошкільної освіти й догляду за дітьми"

Проект Міжнародної Організації Праці (МОП) "Забезпечення участі жінок у ринку праці через розширення послуг із дошкільної освіти й догляду за дітьми", ключовим напрямком якого є організація можливості догляду за дітьми за місцем роботи одного з батьків в разі нестачі місць у державних/приватних дитячих садочках.

10:17 26.12.2023

Проведена нарада з керівниками закладів освіти міста Дубно

22.12.2023 року на базі управління освіти Дубенської міської ради була проведена нарада з керівниками закладів освіти міста Дубно щодо алгоритму дій з організації, виконання заходів та механізмів реагування поліції, ДСНС, щодо раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

14:13 22.12.2023

Визначено переможців відбіркового етапу обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА»

    З метою виявлення та підтримки кращих дитячих, молодіжних колективів та окремих виконавців, залучення учнівської молоді до вивчення та популяризації кращих зразків українського народного мистецтва та збереження традицій, стародавніх звичаїв українського народу 20 грудня 2023 року в Будинку дітей та молоді  Дубенської міської ради відбувся I (відбірковий) етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

14:45 21.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень