A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Вітаємо призерку із зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

Вітаємо призерку із зайнятим ІІІ місцем у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови Уляну Вальчук, ученицю 9 класу Дубенського ліцею №1 Дубенської міської ради Рівненської області.

10:39 15.11.2023

В єдності - сила!

10 листопада 2023 року на базі Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради відбувся благодійний концерт та ярмарок, організований за ініціативою Управління освіти Дубенської міської ради та ГО МО Свідомий вибір. Спільними зусиллями разом із закладами загальної середньої та позашкільної освіти міста, не зважаючи на затяжну повітряну тривогу, вдалося зібрати 22 081 гривень. Усі виручені кошти із заходу спрямовані на потреби Збройних Сил України.

08:48 15.11.2023

З метою покращення роботи інклюзивно-ресурсних центрів, удосконалення фахової компетентності та обміну досвідом на базі КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Дубенської міської ради 31.10.2023 року відбулася нарада директорів інклюзивно-ресурсних центрів

До заходу долучилися заступник директора департаменту освіти і науки обладміністрації Марина Пашковська, заступник начальника управління – начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти і науки обладміністрації Юлія Балла, начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія ІВАНИЦЬКА, працівники ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Рівненського ОІППО - завідувачка Оксана КОЛОДИЧ та методистка Наталія ПРОКОПЧУК та директори інклюзивно-ресурсних центрів Рівненської області.

16:55 01.11.2023

Підведено підсумки I (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

24 жовтня 2023 року в Будинку дітей та молоді було підведено підсумки I (відбіркового) етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу», який проводився за розділами «Образотворче мистецтво» та «Поезія» у трьох вікових категоріях:

10:55 27.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень