A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Новини

Юні пластуни з Дубна взяли участь в обласному таборі “Лісова пісня 2023”

Наймолодші пластуни (новаки) КЗ "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" вже спробували себе на самостійність в умовах табору, отримавши не лише задоволення та масу неймовірних емоцій, а й корисні знання та вміння, і все це під національно-патріотичні пісні з вірою в Україну.

16:35 20.06.2023

Вітаємо творчо обдаровану молодь міста Дубна!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України та в майбутньому розбудовувати нашу державу.  Управління освіти Дубенськоі міської ради з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відзначає грамотами та грошовими преміями творчо обдаровану молодь міста Дубна за активну участь і високі здобутки у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах, виставках, змаганнях, фестивалях. 01 червня 2023 року за підсумками 2022-2023 навчального року та відповідно до Програми «Творча обдарованість» міста Дубна на 2021-2025 роки затвердженої рішенням Дубенської міської ради від 10.09.2021 року №1168 міський голова Василь Антонюк та начальник управління освіти Наталія Іваницька нагородили 136 учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти. Під час відзначення свята учні та вихованці отримали Грамоту управління освіти Дубенської міської ради та грошові сертифікати в сумах від 300 грн. до 2000 грн. на загальну суму 69 000 гривень. Поряд з цим нагороджено Подякою управління освіти та Дипломами Департаменту освіти та науки Рівненськоі ОДА 79 педагогічних працівників, котрі підготували переможців та призерів. Результати праці педагогів спостерігаємо у наступних досягненнях учнів та вихованців: переможці та призери обласного та всеукраїнського етапу Всеукраїнських предметних олімпіад та мовно-літературних конкурсів – 33 (за І місце отримали грошові сертифікати в сумі 1500 грн., за ІІ місце - 1000 грн., за ІІІ місце – 600 грн.); переможці та призери обласного етапу конкурсу-захисту Малої академії наук України – 5 (за І місце отримали грошові сертифікати в сумі 2000 грн., за ІІ місце - 1500 грн., за ІІІ місце – 1000 грн.); переможці та призери обласного та всеукраїнського етапу Всеукраїнських конкурсів, виставок, змагань, фестивалів, експедицій – 105 (за І, ІІ, або ІІІ місце отримали грошові сертифікати в сумі 300 грн., за призове місце команди, ансамблів – 500 грн., а також, які здобули в сукупності І та інші (ІІ та/або ІІІ) призові місця (трьох і більше) – 400 грн.). Щиро вдячні педагогічним працівникам, які вкладали душу у розвиток творчих здібностей своїх учнів та вихованців. Сьогоднішня нагорода - це результат щоденної праці протягом тривалого часу, яка потребувала знань, терпіння та наполегливості. Окрема подяка й батькам, які підтримують дітей та сприяють їхньому прагненні навчатися та здобувати перемоги на освітньому фронті. Разом до перемоги на усіх фронтах!  СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

09:13 02.06.2023

Обговорення мотиваційно-інформаційної платформи «Траєкторії професійних можливостей у контексті якісної освіти: від студента до педагога-професіонала»

Чи є сьогодні потреба в оцінюванні здобувачів освіти і педагогів, та чи впливає оцінювання на розвиток особистості та закладу зокрема – ці питання стали ключовою темою в обговоренні під час мотиваційно-інформаційної платформи «Траєкторії професійних можливостей у контексті якісної освіти: від студента до педагога-професіонала», яка відбулася у Відокремленому структурному підрозділі «Дубенський педагогічний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету».

12:07 25.05.2023

Відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

16-17 травня 2023 року в місті Дубно відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У змаганнях взяли участь 12 команд із 7 закладів загальної середньої освіти міста. Протягом двох днів юні «джури» змагалися у 8 конкурсах в яких треба було показати знання історії, стройову та саперну підготовку, вміння діяти в екстремальних ситуаціях, надавати першу домедичну допомогу, долати смугу перешкод, орієнтуватися на місцевості, метати гранату, стріляти, перетягувати линву. У запеклій боротьбі перемогу в старшій віковій категорії здобула команда «Дубравці» Дубенського ліцею №6, друге почесне місце посіла команда «Дубенські козаки» Дубенського ліцею №5, третє - команда «Соколи» Дубенського ліцею №1. Серед команд середньої вікової категорії переможцями стала команда «Дубравці-нащадки» Дубенського ліцею №6, друге місце виборола команда «Побратими» Дубенського ліцею №8, третє місце посіла команди «ДоброТворці» Дубенського ліцею №3. Гра Сокіл «Джура» є однією із основ національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, вона передбачає постійну навчально-виховну роботу впродовж усього навчального року разом із учнями, педагогами, батьками, громадськими організаціями, військовими, представниками органів місцевого самоврядування. Управління освіти дякує за допомогу у проведенні та суддівстві конкурсів військовій частині А2755, Дубенському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, Дубенському фаховому медичному коледжу, відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, волонтерам Центру національно-патріотичного виховання, Молодіжної ради при виконавчому комітеті Дубенської міської ради, ГО «МО «Свідомий вибір». Вітаємо усіх учасників міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), дякуємо за знання, вміння, спритність та любов до Батьківщини. Ви, справжні переможці та майбутнє України!

14:54 18.05.2023

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

День вишиванки – це свято, яке покликане зберегти українські традиції та передати їх наступному поколінню. На сьогодні цей день має особливе значення для кожного українця. Адже в той момент, коли росія продовжує повномасштабну війну проти України, одягаючи вишиванку ми показуємо наш символ незламності українського духу, ми заявляємо на весь світ про те, що українці – вільний народ! Щиро дякуємо нашим захисникам України за можливість зберігати традиції української нації!

10:29 18.05.2023

Відбувся I етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровʼя»

09 травня 2023 року в приміщенні Будинку дітей та молоді Дубенськоі міської ради Рівненської області відбувся I етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровʼя». Цьогоріч конкурс проводився в дистанційному форматі. Команди оцінювались по трьох критеріях: відеозапис літературно-музичної, художньо-спортивної міні-композиції; фотографії плакатів: фотороботи.

14:44 10.05.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень