A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Дата: 02.10.2019 08:21
Кількість переглядів: 6

В останні вересневі дні, а саме 28-го вересня в Україні та світі відзначали 101-у річницю людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Це – видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський. Саме його педагогічній спадщині та вагомому внеску у вчительську працю було присвячено засідання творчої групи вчителів початкових класів «Пошук», яке було проведено 30 вересня на базі Дубенського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад».

Виступом-презентацією «Сухомлинський і сучасність» засідання відкрила Фоменюк В.В.

Майстер-клас «Використання спадщини В.О. Сухомлинського в сучасному освітньому просторі» провела Тимощук О.Є. Вона познайомила і навчила працювати педагогів за методом "Ромашка Блума".

Також відбулося урочисте відкриття Класу Під Голубим Небом («Класу радості»). Першими, кому пощастило стати учнями у цьому класі, були школярі 4-Г класу. Інтегрований Урок під голубим небом (позакласне читання, розвиток зв'язного мовлення, образотворче мистецтво) «Сухомлинський та осінь» провели Дивак С.В. та Хомич І.В.

У ранковому колі учні з педагогами обговорили цікаві події сьогоднішнього дня, та днів, які припали на вихідні, пригадали факти з життя В.О.Сухомлинського.

Особливо школярам сподобалось працювати над проектом «Сухомлинський та сучасність». Вони презентували газету про письменника, спробували уявити, який вигляд мала б сторінка Сухомлинського в мережі Instagram та Facebook.

Діти працювали над оповіданням В.Сухомлинського «Чому опадає листя з дерев?», відпочивали, витанцьовуючи осінні танці; створювали чарівний рецепт осені та змішували фарби; пригадували обов'язкові елементи записки та вчились її писати.

Усі представлені види роботи сприяли підвищенню фахового рівня, професійної компетентності учителів початкових класів. Корисний досвід та позитивні емоції були невід’ємною частиною семінару.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень