A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

УЧАСТЬ У НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «ОСВІТА В УКРАЇНІ – ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО"

Дата: 31.03.2023 09:21
Кількість переглядів: 11

     28-30 березня 2023 року начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія ІВАНИЦЬКА та начальники управлінь освіти міських, селищних та сільких територіальних громад від чотирьох областей України, а саме: Рівненської, Хмельницької, Дніпропетровськоі та Київської, взяли участь у НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ «ОСВІТА В УКРАЇНІ – ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ МАЙБУТНЬОГО"

Мета форуму:

- створення пулу громад-побратимів, які стануть опорою справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці в розв’язанні й подоланні гуманітарних та економічних питань на шляху європейської інтеграції;

- обмін досвідом та кращими практиками, що може стати надійним фундаментом для ефективної та багаторічної співпраці.

     Було презентовано можливості новітніх технологій та програм, які повинні використовуватись у сучасній роботі територіальними громадами, особливо у галузі освіти.

     Учасники форуму почули та побачили (на екрані) реаліі роботи колег із міста Дніпра та Славутича. Неймовірна повага, гордість та дяка їм за цей 1 рік 2 місяці війни на освітньому фронті. 

     Щира вдячність за неймовірну організацію - ГО Центр Освітніх Реформ "Наші діти".

     Організатори вперше запросили представників Рівненщини на подібний форум, і вони не підвели - перемога за Рівненським регіоном.

P.S. З нетерпінням чекаємо наступноі зустрічі та суперфіналу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень