A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Створення комфортних та здорових умов для учнів Дубенського ліцею №3

Дата: 02.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 6

Час від часу усе потребує оновлення...Бо нічого вічного та незмінного не існує. Навчальний заклад - має стати зоною комфорту для кожного учня, тому у нашому ліцеї №3 пріоритетом є привабливе освітнє середовище, що відповідає сучасним вимогам. Ми раді показати усім, що не лише прагнемо оновлень, але крок за кроком, не зважаючи на матеріальні труднощі, творимо їх.

 Тепер в затишних, оновлених коридорах діти проводять активні перерви, переглядаючи повчальні мультфільми.

Для безпечного перебування дітей у школі облаштували сучасну рецепцію і тепер пильне око чергових, забезпечує постійний контроль за відвідувачами ліцею.

Сучасний кабінет мистецтва став осередком патріотичної пісні та малюнку.

Шкільна їдальня давно потребувала змін, ремонту, тому навіть в режимі "ремонт своїми руками" вийшов ось такий результат. Тепер тут пропонують не тільки смачні корисні обіди , а знайомлять з приготуванням за рецептами Євгена Клопотенка через перегляд телевізійних програм.

А про наше затишне укриття, можна говорити багато. Бо частинку душі туди вклали діти і вчителі, розмальовуючи стіни в незламному, українському дусі. Вбиральня, яка облаштована за усіма санітарними вимогами, зробленим сучасним ремонтом.

Так, попереду ще багато роботи, у нас є чітко визначені цілі, і ми не вагаючись будемо рухатися вперед.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень