A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

У ДУБНІ ВІДБУЛАСЯ РОЗШИРЕНА ПЕДАГОГІЧНА НАРАДА

Дата: 06.09.2022 09:29
Кількість переглядів: 9

2 вересня в залі засідань Дубенської міської ради відбулася розширена нарада «Освіта міста Дубно. Здобутки, напрацювання та виклики сьогодення» з керівниками та представниками профспілкових комітетів закладів освіти м.Дубна, за участі міського голови Василя Антонюка, Народного депутата України Олександра Аліксійчука, голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша, директора департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Петра Коржевського, начальника управління освіти Дубенської міської ради Наталії Іваницької.

Очільник міста Василь Антонюк звернувся до присутніх з вітальним словом, подякував освітянам за сумлінну працю, силу, витримку, злагодженість і потужний тиловий освітянський фронт. Міський голова вкотре наголосив, що в умовах воєнного стану головним пріоритетом є безпека дітей і всіх учасників освітнього процесу та зазначив, що освітяни завжди можуть розраховувати на підтримку міської влади.

На нараді обговорили питання безпекового середовища дітей та учнів, облаштування укриттів у закладах, підготовку до нового навчального року та опалювального сезону. Начальник управління освіти Наталія Іваницька прозвітувала про проведену роботу у 2021/2022 навчальному році, про здобутки та виклики дубенської освіти. Особлива увага була приділена національно-патріотичному вихованню в закладах освіти, впровадженню курсів християнської етики та фінансової грамотності.

Народний депутат України Олександр Аліксійчук пообіцяв посприяти реалізації проєктів з енергоефективності в закладах освіти та підвищенню рівня престижності працівників дошкільної галузі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень