A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Відбулися безпекові змагання «Рятувальник 2023» між командами дружин юних рятувальників-пожежних

Дата: 27.04.2023 10:38
Кількість переглядів: 34

26 квітня на базі Дубенського ліцею №6 пройшли відкриті змагання "Юний рятувальник 2023". Метою зазначеного заходу є популяризація серед дітей та молоді здорового і безпечного способу життя; формування свідомого й відповідального ставлення до питань особистої та колективної безпеки; залучення дітей, молоді до занять прикладними видами спорту, які спрямовані на підготовку людини до дій у надзвичайних ситуаціях, та пропаганда професії рятувальника-пожежника; розвиток та прояв особистих творчих здібностей.

За умовами проведення заходу впродовж дня п'ять команд, а саме: Дубенський ліцей №6, Дубенський ліцей №7, ПЗ "Премудрість" міста Дубно, Крупецький ліцей та Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г. Стрижака боролися за призові місця в трьох конкурсах: "Ерудит" (гра "Кмітливий Рятівничок"); одягання бойового одягу на час; "Естафета" (дитячий firefighter combat challenge).

У ході змагань діти продемонстрували, що на «відмінно» засвоїли знання з основ цивільного захисту, рятувальних та інших невідкладних робіт, здобули практичні навички щодо поведінки в надзвичайних ситуаціях.

У гострій та напруженій боротьбі перемогу здобула команда Fire Дубенського ліцею №6 міста Дубно, друге місце вибороли представники Радивилівського ліцею №2 ім. П.Г. Стрижака, а третє місце Крупецький ліцей.

Усі учасники змагань отримали відзнаки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень