A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Клас безпеки у Дубенському ліцеї №7

Дата: 08.12.2022 10:49
Кількість переглядів: 10

7 грудня 2022 року у Дубенському ліцеї №7 Дубенської міської ради відкрився клас безпеки. На заході були присутні: народний депутат Олександр Аліксійчук; директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський; заступник директора департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Марина Пашковська; начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області полковник служби ЦЗ Сергій Вовчук; міський голова Василь Антонюк; начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія Іваницька; заступник начальника Дубенського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Юрій Грицак; головний інспектор ВЗНС Дубенського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Анатолій Капран.

 Віднині вчителі-предметники, класоводи і класні керівники зможуть в класі безпеки надавати дітям знання з пожежної та мінної безпеки, з питань дорожнього руху та домедичної допомоги. Затишна атмосфера класу стане сприятливою у роботі практичного психолога закладу. Клас безпеки відкрився на базі діючого з 2014 року музею пожежної безпеки.  Відкриття класу безпеки стало справжнім святом і для усієї родини ліцею, і для гостей.

Флеш-вітання від дружини юних пожежних, передбачення від «Патрона», вікторина «Сім», імпровізований «мольберт», практичні заняття від рятувальників – все це надало різнобарв’я у такий складний для усіх нас час. А «Патрон» - господар класу безпеки, змусив найстриманішу людину посміхнутись.

Дякуємо усім гостям, усім причетним до створення класу безпеки у Дубенському ліцеї №7 Дубенської міської ради. Пам’ятаймо: життя кожного із нас – найвища цінність, а вміти його берегти потрібно навчати з дитинства!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень