A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

I (відбірковий) етап обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

Дата: 30.12.2021 12:39
Кількість переглядів: 15

28 грудня 2021 року в Будинку дітей та молоді  Дубенської міської ради  проходив I (відбірковий) етап обласного етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА».

 У заході взяли участь 9 закладів освіти міста Дубна. Заклади загальної середньої освіти міста представляли: Женевська Катерина (Дубенський ліцей №2); Щербата Анна та Коваль Олег-Михайло (Дубенський ліцей №5); Олесь Шевчук (Дубенський ліцей №3); колектив «Різдвяні дзвіночки» (Дубенська початкова школа); колектив «Яснозір’я» (Дубенський ліцей №6); гурт «Різдводар» (Дубенський ліцей №7); колектив «Надія» (Дубенський ліцей №1); гурт «Alleqretto» (Дубенський ліцей №8).

 Від закладів позашкільної освіти міста виступили вихованки Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради Соломія Лазутчик та Валерія  Рачинська, хоровий колектив Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради, Зразковий ансамбль пісні «Волиняночка» Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради.

На конкурс учасники представили літературно-музичні композиції, виступи ансамблів та сольні номери. Всі присутні поринули у святкову атмосферу, слухаючи відомі з дитинства і зовсім нові колядки та  щедрівки.

Переможцями етноконкурсу стали: Олесь Шевчук, здобувач освіти Дубенського ліцею №3 (серед закладів загальної середньої освіти міста) та Зразковий ансамбль пісні «Волиняночка» Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради (серед закладів позашкільної освіти міста),  які будуть представляти наше місто на  II (обласному) етапі  етноконкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «Вифлеємська зірка».

Дякуємо учасникам етноконкурсу за подаровані емоції та  враження, за невмирущі українські колядки, щедрівки, піснеспіви, за те, що шануєте і не забуваєте наші народні традиції та звичаї.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень