A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Переможці міського етапу обласної олімпіади «Знавці Біблії»

Дата: 20.03.2019 15:07
Кількість переглядів: 10

Біблія – памятка світової культури, памятка писемності, літератури, безцінне історичне джерело. Біблія – справжня скарбниця мудрості. Від духовно-морального та інтелектуального стану суспільства залежить могутність, процвітання та державна безпека України.

З метою підвищення інтересу школярів до систематичного читання Біблії  та її використання в повсякденному житті, формування ціннісних орієнтирів і самосвідомості у дітей та молоді, їх розвиток як духовних, високоморальних, інтелектуальних, соціально-активних особистостей 17 березня 2019 року на базі Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 відбувся міський етап обласної олімпіади  «Знавці Біблії», в якій взяли участь 133 учні 3-11 класів закладів середньої освіти міста Дубна.

Організаторами олімпіади є громадська спілка «Покликані перемагати», Міжнародний фонд «Мир», за сприяння Міністерства освіти і науки України, Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та управління освіти Дубенської міської ради.

49 учнів – учасників олімпіади стали переможцями, з них 10 учнів 3-11 кл. представлятимуть наше місто на обласному етапі.  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень