A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Будинок дітей та молоді 27 грудня запросив у Новорічно-різдвяну майстерню своїх вихованців і подарував їм веселе свято.

Дата: 29.12.2022 15:26
Кількість переглядів: 9

Завершується 2022 рік. Рік, який приніс в нашу квітучу незалежну Україну війну. Ми не звикаємо жити в умовах війни, ми щиро прагнемо повернутися до звичайного життя, повернути щасливе дитинство українським дітям. Будинок дітей та молоді 27 грудня запросив у Новорічно-різдвяну майстерню своїх вихованців і подарував їм веселе свято. Впродовж трьох годин тривала святкова програма, яка наповнила серця наших гуртківців, батьків, гостей теплом і світлом Різдва та Нового року. Святкову атмосферу створили виступи вихованців Зразкової лялькової студії «Сонечко», Зразкового ансамблю пісні «Волиняночка», Зразкового вокального ансамблю «Тарас Бульба», гуртка «Хореографія», новорічно-різдвяна виставка виробів вихованців Зразкових художньо-прикладних студій «Самоцвіти» і «Веселка». Незабутню ігрову програму провели Різдвяна Зірка, ангели та веселі помічники-сніговики Різдвяної Зірки.

Привітати зі святом та подарувати солодкі гостинці вихованцям гуртків Будинку дітей та молоді прийшли начальник управління освіти Дубенської міської ради Наталія Іваницька та головний спеціаліст управління освіти Олена Олійник. Завершилося свято у майстерні з виготовлення новорічно-різдвяних сувенірів. Ми впевнені, що усі присутні на святі отримали багато позитивних вражень і емоцій, запалились святковим настроєм.

Дякуємо усім, хто завітав у нашу святкову майстерню, долучився до організації та проведення святкового дійства. Дякуємо начальнику управління освіти Наталії Іваницькій за солодкі подарунки та нашим друзям з Італії за призи.

Новий рік і Різдво – це свята, коли ми всі загадуємо бажання. Наше бажання одне на всіх – перемога і мир в Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень