A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

COVID-19 в закладах освіти міста Дубна

Дата: 01.12.2020 15:47
Кількість переглядів: 13

У школах, як і в всіх інших установах та організація,  фіксуються  випадки захворювання на COVID-19, як серед учнів, так і серед педагогів. Діти переносять хворобу, як правило, легко. Чого не можна сказати про багатьох вчителів та старших родичів школярів.

Ситуація щодо захворюваності на COVID-19 в кожному закладі освіти різна. Остаточне рішення щодо переходу школи на дистанційне навчання приймають безпосередньо керівники закладів.

Відповідно до санітарних вимог заклади освіти міста Дубно повністю забезпечені безконтактними термометрами, дезінфекційними, в тому числі антисептичними засобами для обробки рук, засобами особистої гігієни та індивідуального захисту. Згідно рекомендацій МОН України, змінено тривалість перерв, час початку та завершення занять, організовано регулярне прибирання й дезінфекцію приміщень, на період карантину заборонено відвідування приміщень навчальних закладів особам,  хто не є учасником освітнього процесу.

У закладах, де встановлені факти захворювання учнів на COVID-19, класи, згідно Постанови головного державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 року,  переходять  на навчання з елементами дистанційного. Інші класи навчаються очно, в школі.

Управлінням освіти, на підставі повідомлень Дубенського районного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»,  щоденно здійснюється моніторинг захворюваності учасників освітнього процесу на        COVID-19.

Станом на 30.11.2020 року аналіз захворюваності на COVID-19 наступний :

(станом на 30.11.2020 року)



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень