A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Дубенський ліцей N 7 повідомляє щодо плавального басейну

Дата: 19.08.2022 16:25
Кількість переглядів: 9

На початок поточного року активно закінчувались процедури по отриманню дозвільних документів на експлуатацію басейну, завершилися облаштування механізмів для безперешкодного пересування відвідувачів з обмеженими можливостями, закінчили дообладнувати кабінет медичної сестри згідно законодавчих вимог. Працівники басейну проходили інструктажі та медичні огляди. Залишилася офіційна процедура передачі басейну на баланс. Але повномасштабна війна з російською федерацією внесла свої корективи. Рівненська обласна рада відклала прийняття рішення, яке логічно, було не на часі. Проте Дубенська міська рада та управління освіти не залишає можливості відновити роботу басейну.

Працівники Дубенського ліцею №7 та басейну активно працюють та закінчують облаштовувати протирадіаційне укриття, яке дає можливість з 1 вересня 2022 року забезпечити безпечне перебування учнів у закладі та в приміщенні басейну.

Дубенська міська рада з ініціативи управління освіти звернулася з офіційним листом до новообраного голови Рівненської обласної ради та депутатів обласної ради з проханням прийняти рішення про передачу басейну у власність Дубенськоі міської ради, як наслідок на баланс ліцею №7 (попередній лист направлявся у червні 2022 року). Ми з нетерпінням очікуємо прийняття рішення обласної ради, після - міської ради, та розпочнемо повноцінну роботу басейну, який так необхідний для здобувачів освіти та мешканців нашого міста.

Дякуємо за розуміння.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень