A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Дубенської міської ради

Семінар-практикум вчителів біології

Дата: 07.11.2019 16:46
Кількість переглядів: 5

  «Не достатньо мати гарний розум ,головне – правильно його використовувати»(Р.Декарт).Під цим гаслом на базі ЗОШ №6 7 листопада відбувся семінар – практикум вчителів біології на тему: «Розвиток критичного мислення на уроках біології».

  Вчитель Бережна Н.Л.,продемонструвавши урок в 6 класі на тему «Роль бактерій у природі та значення їх у житті людини»,довела ,що тема критичного мислення зараз актуальна, і саме школа –це ідеальне середовище для навчання та розвитку такого мислення.Урок був насичений різноманітними методами і формами роботи, які були цікаві як учням так і педагогам. Учні захищали міні-проекти і демонстрували результати практичних досліджень. Вчитель Гончарук Л.Ю. ознайомила  присутніх з роботою методичного об’нання вчителів природничих дисциплін  та з роботою етнографічного музею школи, а учні провели насичену та цікаву екскурсію.

 Усі вчителі біологіїї шкіл міста брали активну участь у обговоренні теми семінару-практикуму, плідно працювали в групах,закріплюючи теоретичні знання на практиці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень